Voor de sfeer in uw huis is wandafwerking sterk bepalend. Qua basis heeft u de keuze tussen een bewerkte of een gladde wand. Na die beslissing heeft een ruime keuze uit verschillende wandafwerkingen. Muurverven, structuurverven,  kwartsverven of glasvliesbehang.

Behang en wandafwerking

Behang en wandafwerking zijn sterk bepalend voor de atmosfeer in uw woning, kantoor, bedrijfspand, zorginstelling, onderwijsinstelling of vastgoed. Het afwerken van wanden biedt tegenwoordig meer mogelijkheden dan verwacht. Als specialist adviseren wij u over de diverse mogelijkheden met muurverven, structuurverven, kwartsverven, spachtelputz, sierpleisters en (kunststof gebonden) pleistermateriaal. Deze zijn in vele kleuren aan te brengen. Daarnaast behoort tot de mogelijkheden spons -en wikkeltechnieken en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten.

Vanzelfsprekend is er heel veel met behang te doen. Behang is meer trendy dan het ooit geweest is en dat is te danken aan de vele variaties. Behang is er in aansprekende kleuren, met de mooiste prints, schitterende dessins en de ultieme kunstige figuren. Behang is er in alle stijlen, dus u vindt altijd behang dat bij uw interieur past. Met fotobehang is iedere door u gewenste sfeer te creëren. Een glasweefsel afwerking wordt veel gekozen voor functionelere omgevingen.

Allerlei soorten behang kunnen wij voor u aanbrengen. Standaard behang, glasvlies- of vezelbehang is allemaal mogelijk.