Boerdijk Schilderwerken is een betrouwbaar schildersbedrijf dat kwaliteit voorop stelt en daarom een goede naam heeft bij een groot aantal vaste klanten in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons werkgebied ligt vooral in de regio Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Zwolle.

Schilderwerk voor binnen en buiten. Ook o.a. behangen en beglazing

Bij binnenschilderwerken speelt niet alleen bescherming een belangrijke rol maar ook de verfraaiing. Vaak meer nog dan bij het buitenschilderwerken. Kleurstelling samen met smaakvol aanzien verhogen de woonsfeer en werksfeer aanzienlijk en dragen bij aan een beter en aangenamer woon- en/of werkklimaat. Het gebruik van de juiste materialen en de toepassing daarvan is een enorm belangrijk aspect bij buitenschilderwerken gezien de invloeden van het weer waaraan schilderwerken in Nederland blootgesteld worden. Ter bescherming van uw woning of vastgoed tegen alle invloeden van het weer maken wij gebruik van de beste materialen en moderne technieken. Op deze manier houden wij uw woning, vastgoed, kantoorpand of bedrijfspand in perfectie conditie!

Vanzelfsprekend zijn wij ook het juiste adres om naast schilderwerk ook de gerelateerde werkzaamheden zoals behangafwerking, wandafwerking, houtrotherstel en isolerende beglazingen en aan uw woning, kantoorpand, bedrijfspand of vastgoed voor u uit te voeren.

De hoofdtak is en blijft schilderen. Waarbij bedoeld wordt schilderen in de ruimste zin van het woord. Voor nieuwbouw en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Uw woning krijgt de uitstraling geven die u wenst.

Graag geven wij u advies over de creatie van kleuren combinaties en materialen die in uw wensen voorzien. Voor buitenwerk en binnenwerk bieden wij u passende oplossingen qua kleur, uitstraling en kwaliteit. In een persoonlijke gesprek informeren wij u hierover en brengen daarna een duidelijke en overzichtelijke offerte uit. U weet dan direct wat u kan verwachten en waar u aan toe bent.

Voor wandafwerkingen bieden wij diverse mogelijkheden. Uiteraard adviseren wij u ook over behang en leveren wij legio dessins en kleuren.

U kunt gratis een offerte aanvragen.
Ons motto is: wij staan garant voor een tevreden klant.